Το Ξύπνημα της Καρδιάς

dafni_cover«Το ξύπνημα της καρδιάς» είναι ένα παράθυρο στο εσωτερικό φως του καθενός, που με παιχνίδια του μυαλού και της καρδιάς καταφέρνει να μας ευθυγραμμίσει με το «ποιός» είμαστε και να πυροδοτήσει με ομαλό τρόπο την διαδικασία της εν-θύμησης. Αναζωπυρώνει μνήμες που βρίσκονται συχνά ξεχασμένες μέσα μας και περιμένουν το έναυσμα για να μας θυμίσουν ποιότητες και καταστάσεις που μας αφορούν και που η καθημερινότητα μας έκανε να παραμερίσουμε.
«Το ξύπνημα της καρδιάς», είναι η έκφραση μιας καρδιάς που μας παρασύρει στις ποιότητες της αγάπης και της αποδοχής, οι οποίες είναι. Λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που μας βοηθά να βρούμε το σθένος για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που καταναλώνουν την ενέργεια και την αισιοδοξία μας. Μπορεί από πρώτη άποψη να μην είναι η λύση, αλλά είναι σίγουρα ένας καταλύτης που μπορεί να σας γεμίσει με δύναμη και διαύγεια στην όποια δύσκολη στιγμή.
Αντί να εγκλωβιζόμαστε και να βασανιζόμαστε από πόνους, φόβους, αυταπάτες, ας ανοίξουμε την καρδιά μας στην αγάπη, την ελπίδα, την ευτυχία, την ομορφιά και όποια ποιότητα διαθέτουμε, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να ανακαλύψουμε το μονοπάτι που θα μας οδηγεί στην εκπλήρωση του σκοπού μας.
Ο ανώτερος εαυτός μάς περιμένει και ο εσωτερικός δάσκαλος είναι πρόθυμος. Ο πρώτος για να του δώσουμε χώρο και χρόνο για να μεγαλουργήσει και ο δεύτερος για να μας συντροφεύσει και να μας καθοδηγήσει.
Ας είναι το πέρασμά μας από αυτή τη ζωή όμορφο, ουσιαστικό, δημιουργικό και ας αφήσουμε το δικό μας θετικό αποτύπωμα στην πνευματική εξέλιξη του κόσμου μας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το βιβλίο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.